Om os

Vision

Pro Boost’s vision er at kunne skræddersye køretøjets opførsel og effekt til kundens ønsker. Dette gør vi via motoroptimering. Vi sætter en stor ære i transparens og godt håndværk. Da det er vores top prioritet at kunne maksimere køreglæden for den enkelte kunde.

Samarbejde

Vi arbejder sammen med de store firmaer indenfor brancen såsom GYSflash, Dynomet, WinOLS og en række udbydere af kvalitets-tools for altid at kunne levere den bedste service. Ydermere har vi et godt netværk indenfor brancen, hvorigennem vi altid holder vores viden på den nyeste stand. Hos os får du et godt indkørt køretøj og altid gerne en forklaring med på vejen. Vi har absolut ingen intention om at skjule vores arbejde.

Ejer

Pro Boost ApS ejes og drives af Lotte og Niels Sørensen. Niels har beskæftiget sig professionelt med motorstyringer de sidste 8 år, men passionen for at optimere motorer går meget længere tilbage i tiden. Lotte er uddannet indenfor marketing og kommunikation, så det er hende der arbejder med markedsføring, bogføring og branding.

Dagligdagen

Pro Boost drives, som de fleste nok ved, på deltid. Deraf er der naturligvis forskel på telefontider og åbningstider. I hverdagen er Niels maskinmester i forsyningssektoren og i fritiden dedikerer han sig til Pro Boost for at servicere virksomhedens kære kunder og hjælper dem med at realisere deres projekter. Fælles for det hele er en passion for optimering og godt håndværk.